Lodseddelsalg 2024

Information og inspiration til lodseddelsælgere

Indtægterne fra lodsedlerne er afgørende for driften af KFUM’s Soldaterhjem. Som sælger spiller du en nøglerolle i at sikre, at KFUM’s Soldaterhjem kan fortsætte med at være trygge, kristne fristeder for vores soldater, veteraner og deres pårørende.

Tak for din støtte og hjælp ved landslotteriet!

Hvilken forskel kan du gøre?

Ved at sælge lodsedler for KFUM’s Soldatermission er du med til at sikre,

  • at vores 15 soldaterhjem fortsat kan drives som et populært alternativ til forsvarets kantiner og øvrige faciliteter på kasernerne
  • at ’kammeratskab og sammenhold’ styrkes blandt soldaterne, som det hedder i soldatens bøn
  • at soldaterne kan finde rum til dybere samtaler, hvor de også kan lære nye sider af deres kammerater at kende
  • at vores veteraner fortsat anerkendes for den indsats, som de har ydet for Danmark
  • at vi fortsat kan tilbyde veteranerne en midlertidig bolig på KFUM’s
    SoldaterRekreation.

Hvordan foregår det?

Du sælger så mange lodsedler som muligt til en pris á 25 kr. pr. styk, og vi opfordrer til, at du også hænger plakater op, hvor det er muligt til synliggørelse af landslotteriet.

Du må gerne benytte din private Mobile Pay til at modtage betaling, men det kan være en god idé at advisere din bank på forhånd, hvis du regner med at sælge mange lodsedler.

Når salget er slut, afregner du blot til os for de lodsedler, du har solgt.
Lodsedler der ikke bliver solgt før d. 14. marts 2024 skal returneres senest d. 17. marts 2024. Du skal returnere lodsedlerne der, hvorfra du modtog dem, dvs. landskontoret, soldaterhjemmet eller den lokale soldatervennekreds. Kun på den måde kan vi sikre, at de bliver modregnet korrekt.

For at gøre salget nemmere for dig, har vi i år lavet keyhangers med skilte, hvor du kan notere dit mobilnummer, som du kan vise køberne af lodsedlerne. Kontakt din lokale kredsbestyrelse eller landskontoret, hvis du mangler dette eller andet salgsmateriale.

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor har vi i år sørget for reflekser, så du er synlig, når du sælger lodsedler i de mørke vintermåneder.

Der er trykt rigeligt med lodsedler og plakater. Vi opfordrer til, at du hænger plakater op, hvor det er muligt til synliggørelse af landslotteriet.

Kontakt landskontoret for at få tilsendt flere lodsedler eller plakater.

Vind en elbil

I år har vi tænkt bæredygtighed sammen med landslotteriet, og hovedpræmien er derfor en Dacia Spring elbil til en nyværdi af 160.000 kr. Som vanligt kan man også vinde både cykler, kroophold og meget andet. Der er desuden 80 endetalsgevinster med gavekort. Overskuddet fra salget deles ud til vores soldaterhjem i forhold til, hvor mange lodsedler der sælges lokalt. Så dit salg hjælper i særlig grad med til at støtte det lokale arbejde.

Intern konkurrence og fejring

Vi værdsætter enhver indsats, der gøres i forbindelse med landslotteriet. Vi vil også gerne påskønne den ekstraordinære indsats. Derfor sætter vi et gavekort på højkant til den, der sælger flest lodsedler sammen med et lille arrangement på det lokale soldaterhjem.

Kontakt landskontoret

Tlf. 3312 4042

Mail: info@kfums-soldatermission.dk

Del jeres gode ideer og oplevelser!

Vi opfordrer til, at du deler gode oplevelser fra lodseddelsalget med landskontoret, så historierne kan komme ud til flere og vise det store, flotte engagement, der hvert år er omkring lodseddelsalget. Du er også velkommen til at dele gode ideer og forslag til salgsfremstød med landkontoret, som dermed kan komme flere til gavn.
Tak for din store støtte som sælger – og rigtig god arbejdslyst i en god sags tjeneste!