Leder søges til KFUM’s Soldaterhjem i Fredericia

Pr. 1. august søger KFUM’s Soldatermission søger en passioneret og alsidig leder, der kan videreføre KFUM’s Soldaterhjem som det foretrukne sted for værnepligtige og andre soldater fra Ryes Kaserne. Desuden er soldaterhjemmet også et aktiv mødested for veteraner, naboer, foreninger osv.


Vores overordnede formål er at forkynde det kristne budskab til soldater og veteraner gennem ord og handling. Vi benytter KFUM’s Soldaterhjem til at opnå dette formål, hvor soldater bydes velkommen i hjemlige rammer – eller soldaterne oplever sig set, når vi møder dem med kantinevognen på deres hjemmebane. Vi sælger mad og drikkevarer samt afholder forskellige arrangementer målrettet tjenestegørende, veteraner eller pårørende. Hver aften indbydes i aftensang og andagt, hvor vi deler evangeliet om Guds kærlighed til alle og sammen beder Soldatens Bøn og Fadervor.

KFUM’s Soldaterhjem i Fredericia er bygget i 1952 – og er over årene blevet renoveret, så det nu rummer gode lokaler med mulighed for både at afholde store arrangementer og at skabe hyggekroge.
På 1. salen er der i 2018 indviet 4 små lejligheder for veteraner der har fået mén fra krigszonen. Der afholdes der udover forskellige aktiviteter til veteraner og deres familier.
Soldatermissionens landskontor er beliggende ved soldaterhjemmet og benytter soldaterhjemmet til forskellige møder og arrangementer.

Stillingen er med en stor grad af selvstændighed og ansvar for det lokale soldaterhjem, samtidig med at arbejdet skal udføres i overensstemmelse med KFUM’s Soldatermissions værdier og visioner.


Af den kommende leder forventer vi:

 • At du har et kristent livssyn, som du kan bruge aktivt i dit arbejde. Erfaring fra kirkeligt ungdomsarbejde er en fordel.
 • Ledelsesmæssig erfaring og gerne en lederuddannelse.
 • Interesse for at arbejde med mennesker og kan opbygge gode relationer. På KFUM’s Soldaterhjem i Fredericia skal der både tages hensyn til den interne sammenhængskraft (arbejdet med meget forskellige målgrupper/forskellige behov og ønsker) samt den eksterne sammenhængskraft (tæt samarbejde med Kasernen, Fredericia Kommune, Forsvarets Veterancenter, øvrige foreninger, Soldatervenner og Folkekirken m.fl.).
 • Kendskab til mennesker med udfordringer – gerne socialpædagogisk erfaring
 • At du har forretningssans med lyst til og indsigt i det praktiske arbejde.

Vi tilbyder:

 • Et job, hvor du vil opleve at gøre en helt konkret forskel for andre mennesker. Egne værdier og job kan smelte sammen som leder af KFUM’s Soldaterhjem i Fredericia.
 • En organisation, hvor visionen for de kommende år har overskriften ”Vision 2025 – En bæredygtig organisation i udvikling”.
 • En arbejdsplads og organisation, hvor du, sammen med dygtige fagpersoner, unge ansatte og frivillige, skal være med til at udfolde og udleve visionen.
 • Stor selvstændighed i jobbet inden for målbeskrivelsen.
 • En velindrettet og opdateret lederbolig.
 • Relevante kurser og efteruddannelse.
 • Løn efter kvalifikationer. Startløn mellem lønramme 28 og 34 (efter kvalifikationer), slutløn lønramme 43. Der ydes et fast mdr. tillæg kr. 1.500,- i forbindelse med veteranarbejdet.
 • Pensionsordning på 13½ %, hvoraf 4,5% betales selv.
 • Mulighed for evt. ansættelse af ægtefælle – alt efter kvalifikationer.

Yderligere oplysninger:

Læs mere om KFUM’s Soldatermissions organisation, værdier og visioner her.

Læs hele jobbeskrivelsen her.

Kontakt evt. generalsekretær Per Møller Henriksen, pmh@kfums-soldatermission.dk tlf. 7620 4480 / 2229 6189 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgning med relevante bilag og udtalelser sendes til KFUM’s Soldatermission, Generalsekretær Per Møller Henriksen, Treldevej 97, 7000 Fredericia, eller pr. e-mail til , pmh@kfums-soldatermission.dk. Ansøgningen skal være udfyldt på organisationens ansøgningsskema (MS word-format her eller pdf-format her). Oplys venligst på ansøgningen, hvor du har set stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist 20. juni 2021.