Lodseddelssalg

Igen i år afholder KFUM’s Soldatermission et stort lotteri, som skaber gode og nødvendige indtægter til at drive soldaterhjem og veteranarbejde rundt i landet.
I 2021 gav lodsedlen et overskud på godt 1.175.000 kr. og vi håber på et godt salg også i år.

I år er der trykt 80.000 lodsedler, og som sædvanligt sælges lodsedlerne i perioden 2. januar til 1 marts.

Hovedgevinsten er igen i en TOYOTA Aygo, og der er i det hele taget mange spændende gevinster, og med en samlet gevinstsum på 427.000,- kr.

Lodtrækningen finder sted så snart salgsperioden slutter, og vindernumrene offentliggøres 16. marts 2022, bl.a. på vores hjemmeside og i udvalgte dagblade, samt senere i medlemsbladet ”Soldatervennen”.

Bestil lodsedler

Hvis du bestiller mindst 4 lodsedler (100 kr.) tilbyder vi gratis forsendelse fra KFUM's Soldatermissions landskontor. Husk at du kan videresælge lodsedlerne frem til 1. marts.

Alle kan bestille lodsedler på siden her, og man er velkommen til at sælge lodsedlerne videre til og med 1. marts. 

Tips til lodseddesalg i en Coronatid

Med de aktuelle smittetal for Covid-19 opfordrer KFUM’s Soldatermission til stor forsigtighed i forbindelse med lodseddelsalget. 

Derfor anbefales det at: 

  • Bruge mail og SMS eller telefonopkald til at sælge lodsedler i dit netværk.
  • Brug Mobile Pay som betalingsform.
  • Dørsalg, salg på gågader mm: Afvent at at smittetrykket falder og samfundet igen åbner mere op.
  • Brug gerne lokale Facebook-grupper til at gøre opmærksom på, at du sælger lodsedler for KFUM’s Soldatermission. Se et eksempel her.
  • Brug et banner som dette på din personlige Facebook-profil til at synliggøre, at du sælger lodsedler. 
  • Disse anbefalinger opdateres løbende her på siden. Du er meget velkommen til at dele dine gode idéer, send dem til bjarke@kfums-soldatermission.dk 

Du er velkommen til at kontakte KFUM’s Soldatermissions landskontor tlf. 3312 4042 eller landssekretær Bjarke Friis på 5193 4042 for at høre nærmere. 

God fornøjelse med lodseddelsalget – og pas på hinanden.