Har du vundet?

Nu er trækningslisten klar, så du kan se efter om der er gevinst på dine lodsedler! Se længere nede på siden.

Her kan du se trækningslisten, men husk at alle lodsedler giver en kop kaffe og kage på dit lokale soldaterhjem – uanset endetal!

I løbet af Januar og Februar hvert år sælger KFUM’s Soldatermission lodsedler til fordel for arbejdet på soldaterhjem i både ind- og udland. Herunder kan du se trækningslisten og finde ud af om du har vundet.

Hvad bruger vi pengene til?

I Danmark har KFUM’s Soldatermission 14 soldaterhjem, hvor vi giver de værnepligtige et andet hjem. Her kan de komme og være sammen med kammerater, spille spil eller se fjernsyn, et sted hvor rang ikke gælder. På fem af soldaterhjemmene har vi også værelser og lejligheder til veteraner. Her er der ansat folk til at være en støtte for udsatte veteraner i en periode af deres liv. Formålet er at hjælpe dem til at mestre livets udfordringer igen.

Fra marts måned har Danmark igen soldater i Estland. Danmarks deltagelse i Estland er en del af den store mission, der hedder enhanced Forward Presence (NATOs fremskudte tilstedeværelse) i Baltikum og Polen. Op til 200 danske soldater skal i hele 2022 være udstationeret Estland.