Skal du arbejde i Nordsjælland?

På Høvelte Kaserne hører livgarden hjemme. Her kommer flere gange om året nye værnepligtige, der trænes, så de både kan stå vagt ved Amalienborg og være udsendt eller hjælpe til med sikkerhedsopgaver herhjemme. På soldaterhjemmet kan der være travlt og de har derfor brug for nogle friske unge mennesker til praktisk arbejde og betjening, så det bliver en god oplevelse for soldaterne.

At være volontør på KFUMs Soldaterhjem er meget mere end bare et job. De praktiske opgaver fylder selvfølgelig en stor del af dagligdagen. Men det er et meningsfuldt arbejde, fordi man mellem gulvvask og kaffebrygningen kan blive udfordret med soldaternes spidsfindige spørgsmål. Udover de mange uformelle snakke med soldaterne er det også en del af jobbet at holde andagter. Du skal derfor forvente, at du får brugbare kompetencer på KFUMs Soldaterhjem, som du kan bruge i din videre uddannelse. Jobbet er lønnet og du kan – læse mere her. Vil du søge jobbet, så kontakt Bjarne eller søg gennem vores hjemmeside.

Om Høvelte:

  • Der er brug for 4 volontører.
  • Der er SoldaterRekreation og Veteranbo i tilknytning til soldaterhjemmet, men det er ikke en del af volontørernes arbejde.
  • Volontørerne deler et rækkehus, der ligger lige overfor soldaterhjemmet.
  • Kantinevogn, der kører 1-2 gange ugentligt.
  • Min. alder: 18 år.
  • Soldaterhjemsleder: Bjarne K. Andersen.
KFUM’s Soldaterhjem ligger lige ved Livgardens kaserne i Høvelte.
Forsvarsminister Trine Bramsen på besøg på KFUM’s Soldaterhjem i Høvelte for at snakke med veteraner og veteranmedarbejdere. Veteranarbejdet er en vigtig del af det der foregår på soldaterhjemmet, men ikke en del af volontørarbejdet.