Vil du skabe et kristent hjem for udsendte?

Som leder af KFUMs Soldaterhjem i Estland er opgaven at skabe hjemlige rammer for de udsendte danske soldater. KFUM er et helt centralt samlingspunkt i lejren, hvor soldater kommer fra morgen til aften. Men det helt centrale er, at du og din lederkollega kan gøre hjemmet attraktivt og sørge for, at der hver aften bliver holdt aftensang og andagt.

Som lederteam arbejder I meget tæt sammen, og det er derfor vigtigt, at I kender hinanden – eller kommer til det. Ligesom det er vigtigt med gode samarbejdsevner.

For tiden søger vi 2 stillinger fra medio december til medio marts 2023. Vi er naturligvis også interesseret i ansøgere der kan udsendes fra 2024. Er det noget for dig, så kontakt gerne HR-chef Brian på brian@kfums-soldatermission.dk

Herunder finder du en beskrivelse af jobbet og vil du vide mere finder du det i stillingsbeskrivelsen her

KFUM’s Soldatermission har til formål at forkynde det kristne budskab til soldater og veteraner gennem ord og handling. Vi benytter KFUM’s Soldaterhjem til at opnå dette formål, hvor soldater bydes velkommen i hjemlige rammer – hvor soldaterne oplever sig set, når vi møder dem på deres hjemmebane. Vi laver forskellige aktiviteter og server kaffe, kage m.m.

Stillingen er med en stor grad af selvstændighed og ansvar for det lokale soldaterhjem, samtidig med at arbejdet skal udføres i overensstemmelse med KFUM’s Soldatermissions værdier og visioner.

Vi forventer af dig som leder:

 • At du har et kristent livs- og menneskesyn, som du kan bruge aktivt i dit arbejde.
 • Gerne ledelsesmæssig erfaring.
 • Interesse for at arbejde med mennesker og kan opbygge gode relationer.
 • At du har lyst til og indsigt i det praktiske arbejde.

Vi tilbyder:

 • Et job, hvor du vil opleve at gøre en helt konkret forskel for andre mennesker. Egne værdier og job kan smelte sammen som leder af KFUM’s Soldaterhjem i Estland.
 • En organisation, hvor visionen for de kommende år har overskriften ”Vision 2025 – En bæredygtig organisation i udvikling”.
 • En arbejdsplads og organisation, hvor du, sammen med din ledermakker, skal være med til at udfolde og udleve visionen.
 • Stor selvstændighed i jobbet inden for målbeskrivelsen.
 • Relevante kurser og uddannelse.
 • Lønnen er 17.922,- kr/måned + gratis rejse, kost og logi.
 • Pensionsordning på 13½ %, hvoraf 4,17% betales selv.

Yderligere oplysninger:

Til KFUM’s Soldaterhjem i Estland søges to soldaterhjemsledere fra medio december til medio marts 2023. Vi er naturligvis også interesseret i ansøgere der kan udsendes fra 2024 Evt. mulighed for 3 måneders ansættelse.

Læs mere om KFUM’s Soldatermissions organisation, værdier og visioner her. Læs hele jobbeskrivelsen her.

Kontakt HR-chef Brian Jørgensen, brian(at)kfums-soldatermission.dk  tlf. 3312 4042 / 5124 0827 for yderligere oplysninger om stillingen. 

Ansøgning med relevante bilag og udtalelser sendes til KFUM’s Soldatermission, HR-chef Brian Jørgensen, Treldevej 97, 7000 Fredericia, eller pr. e-mail til; brian(at)kfums-soldatermission.dk.

Ansøgningsfrist 22. nov. 2021

Samtalerne forventes afholdt fredag den 29. nov. 2021

Opstart 15. februar 2022

I øjeblikket søger vi ledere til KFUM’s Soldaterhjem i Estland fra marts 2022. Forud for udsendelse skal man blandt andet have et militært grundkursus mm (medmindre man har gennemført HBU). Hør tidligere leder i Irak (Merete Værge) fortælle om hendes oplevelser som udsendelse her.