Lodseddelsalget er skudt i gang

KFUM’s Soldatermissions store landslotteri løber fra 15. januar til 14. marts 2024. Køb din lodseddel i dag eller vær med i salget til støtte for arbejdet på KFUM’s Soldaterhjem.

Salget af lodsedler er et vigtigt bidrag til arbejdet på KFUM’s Soldaterhjem og SoldaterRekreationer for soldater, veteraner og pårørende.

Lodseddel 2024
Lodsedlerne kan købes på KFUM’s Soldaterhjem og genbrugsbutikker, via link nedenfor eller ved at købe af en af vores mange trofaste lodseddelsælgere i hele landet.

Køb din lodseddel i dag og vær med til at gøre en forskel for soldater, veteraner og pårørende.

Læs mere om landslotteriet her.

Vil du være med til at sælge lodsedler?

Som sælger spiller du en nøglerolle i at sikre, at KFUM’s Soldaterhjem kan fortsætte med at være trygge, kristne fristeder for soldater, veteraner og deres pårørende.

Din støtte gør en markant forskel!

Lodsedlen udgør en betydelig del af vores indtægter, og støtten fra vores dygtige lodseddelsælgere er af uvurdelig betydning.

Vi opfordrer alle, der har lyst og tid til at hjælpe med at sælge lodsedler til at kontakte enten den lokale kredsbestyrelse eller landskontoret. Læs mere ved at klikke herunder.

Hovedpræmien i 2024 afspejler vores forpligtelse til bæredygtighed og miljøvenlighed i vores Vision 2025. Hovedpræmien er derfor en Dacia Spring elbil til en nyværdi af 160.000 kr.

Læs mere om alt det, du kan vinde på lodsedlerne her.

Vind en elbil