Tilmelding til Årsmøde 2022

Nu da sommerferien er overstået, er det tid til at tilmelde sig til Årsmødet. I år bliver Årsmødet et samarbejde mellem KFUM’s Soldaterhjem i henholdsvis Skive og Karup den 24. september 2022. Årsmødet ligger igen i år kun på en dag, men vi kan anbefale at tage en overnatning i området og benytte lejligheden til at se smukke Skive.

På Årsmødet i Fredericia sidste år kom de unge blandt andet på en tur i en pansret mandskabsvogn på Telegrafhistorisk Samling
Årsmødet er en god anledning til at møde både gamle og nye bekendtskaber.
Oprindelig var det planlagt at Årsmødet 2022 skulle foregå i Karup, men nu er Årsmødet et samarbejde mellem Skive og Karup, selvom adressen bliver Skive.

Som noget helt nyt i år kan både tilmelding og betaling foregår direkte her på hjemmesiden. Benyt linket herunder og man bliver ført videre til en ny side, hvor betaling og tilmelding sker. I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte Landskontoret, hvis I har spørgemål.

Linket til tilmelding og betaling finder du her.

Program for Årsmøde

Soldaterhjemmet i Skive kan samtidig fejre 50 års jubilæum, og Årsmødet vil have fokus på, at det i år er 10 år siden, at den første KFUM’s SoldaterRekreation blev indviet i Holstebro.

Program:

Kl. 10.00     Altergangsgudstjeneste i den nye flotte Egeris kirke fra 2018. Der bliver faneindmarch og musikledsagelse af Prinsens Musikkorps. Prædikant er landsformand, provst Ole Rasmussen. Kirkens præster medvirker ved altergangen.

Efter gudstjenesten er der frokost på KFUMs Soldaterhjem, Skive.

Kl. 13.00     Årsmøde i Parolesalen, Skive kaserne. Opbygget som en TV- nyhedsudsendelse med nyhedsværter, gæster i studiet og hilsner fra samarbejdspartnere.

Kl. 14.30     Eftermiddagskaffe.

Kl. 15.00     Foredrag: Kan solen og livslyset skinne igen?

– Om livet på samfundets skyggeside. Morten Aagaard fortæller om sit arbejde som præst for alkoholikere, stofmisbrugere og psykisk syge!

Foto: Bo Grünberger

Kl. 17.30     Festaften inkl. spisning. Festtaler er biskop Henrik Stubkjær, Viborg.

Prinsens Musikkorps spiller i løbet af aftenen med Lene Svendsen-Tune som solist. Aftenen vil være krydret med oplevelser fra soldaterhjem.

I løbet af aftenen vil der være stort lotteri, fællessange samt afslutning ved provst Betty Grønne Ahrenfeldt, Skive.

Selvstændigt ungdomsprogram fra kl. 13.00 til 16.30.

Tilmelding senest den 6. september.  Betaling sammen med tilmelding kr. 400,- for hele dagen inkl. program, måltider og kaffe. (½ pris til studerende og børn under 14 år).