Udviklingsorienteret leder søges til KFUM’s Soldaterhjem i Vordingborg

KFUM’s Soldatermission søger en udviklingsorienteret og dynamisk leder, der vil arbejde for KFUM’s Soldaterhjem som det foretrukne sted for værnepligtige og andre soldater fra Vordingborg Kaserne. Desuden er soldaterhjemmet også et aktiv forsamlingssted for veteraner, naboer, foreninger osv.

Vores overordnede formål er at forkynde det kristne budskab til soldater og veteraner gennem ord og handling. Vi benytter KFUM’s Soldaterhjem til at opnå dette formål, hvor soldater bydes velkommen i hjemlige rammer – eller soldaterne oplever sig set, når vi møder dem på deres hjemmebane. Vi sælger mad og drikkevarer samt afholder forskellige arrangementer målrettet tjenestegørende, veteraner eller pårørende. Hver aften indbydes til aftensang og andagt, hvor vi deler evangeliet om Guds kærlighed til alle og sammen beder Soldatens Bøn eller Fadervor.

Soldaterhjemmet ligger på Vestervej lige overfor Vordingborg Kaserne.

KFUM’s Soldaterhjem i Vordingborg er bygget i 1934 – og er over årene blevet renoveret, så det nu rummer nogle store lokaler med mulighed for både at afholde store arrangementer og at skabe hyggekroge.

Stillingen er med en stor grad af selvstændighed og ansvar for det lokale soldaterhjem, samtidig med at arbejdet skal udføres i overensstemmelse med KFUM’s Soldatermissions værdier og visioner.

Grillaften i soldaterhjemmets have. Arkivfoto.

Af den kommende leder forventer vi:

 • At du har et kristent livssyn, som du kan bruge aktivt i dit arbejde. Erfaring fra kirkeligt ungdomsarbejde er en fordel.
 • Ledelsesmæssig erfaring og gerne en lederuddannelse.
 • Interesse for at arbejde med mennesker og kan opbygge gode relationer. På KFUM’s Soldaterhjem i Vordingborg skal der både tages hensyn til den interne sammenhængskraft (arbejdet med meget forskellige målgrupper/forskellige behov og ønsker) samt den eksterne sammenhængskraft (tæt samarbejde med Kasernen, Vordingborg Kommune, Forsvarets Veterancenter, Veterancafe, øvrige foreninger, Soldatervenner og Folkekirken m.fl.).
 • At du har forretningssans med lyst til og indsigt i det praktiske arbejde.

Vi tilbyder:

 • Et job, hvor du vil opleve at gøre en helt konkret forskel for andre mennesker. Egne værdier og job kan smelte sammen som leder af KFUM’s Soldaterhjem i Vordingborg.
 • En organisation, hvor visionen for de kommende år har overskriften ”Vision 2025 – En bæredygtig organisation i udvikling”.
 • En arbejdsplads og organisation, hvor du, sammen med ansatte og frivillige, skal være med til at udfolde og udleve visionen.
 • Stor selvstændighed i jobbet inden for målbeskrivelsen.
 • En velindrettet og opdateret lederbolig på 1. sal.
 • Relevante kurser og efteruddannelse.
 • Løn efter kvalifikationer. Startløn mellem lønramme 24 og 29 (efter kvalifikationer), slutløn lønramme 39.
 • Pensionsordning på 13,5 %, hvoraf 4,5 % betales selv.

Yderligere oplysninger:

Læs KFUM’s Soldatermissions organisation, værdier og visioner her.
Læs hele jobbeskrivelsen (funktionsbeskrivelsen) her.
Kontakt evt. generalsekretær Per Møller Henriksen, pmh@kfums-soldatermission.dk tlf. 7620 4480 / 2229 6189 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgning med relevante bilag og udtalelser sendes til KFUM’s Soldatermission, Generalsekretær Per Møller Henriksen, Treldevej 97, 7000 Fredericia, eller pr. e-mail til pmh@kfums-soldatermission.dk. Ansøgningen skal være udfyldt på organisationens ansøgningsskema (word) eller PDF format her. Oplys venligst på ansøgningen, hvor du har set stillingsopslaget.
Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest.