Genbrugsbutikkerne støtter arbejdet økonomisk

KFUM’s Soldatermission driver 13 genbrugsbutikker. Her får brugte ting får nyt liv i nye omgivelser fremfor at ende som affald – og butikkerne giver årligt et overskud på cirka 4 millioner kroner til KFUM’s Soldatermission.

Sådan kan du hjælpe

Dine gamle ting kan hjælpe soldater i Danmark
Hvis du står med noget, du ikke længere skal bruge, så tager vores genbrugsbutikker gerne imod. KFUM’s Soldatermission har 13 genbrugsbutikker, og de giver årligt et overskud på cirka 4 millioner kroner til KFUM’s Soldatermission. 

Vil du donere dine brugte ting?
Du finder nærmeste genbrugsbutik i menuen i højre side. 

Har du brugbare effekter, er du meget velkommen til at aflevere dem i genbrugsbutikkerne. Er det større mængder, kan du ringe til kontaktpersonen for at aftale afhentning. Hvis du donerer dine brugte effekter, så hjælper du til med at skabe det overskud, som støtter KFUM’s Soldatermissions arbejde.

Formålet med genbrugsbutikkerne
KFUM’s Soldatermission, som er den fond, der står bag KFUM’s Soldaterhjem og KFUM’s SoldaterRekreation, får en økonomisk håndsrækning fra egne genbrugsbutikker, samtidig med at brugte ting får nyt liv i nye omgivelser fremfor at ende som affald.

Vil du give en hånd?
Genbrugsbutikkerne er drevet af frivillige medarbejdere. Det er meget forskelligt, hvor mange timer den enkelte bruger, og det er ikke timerne, der tæller, fordi jo flere hænder, desto bedre. Hvis du bliver frivillig:

  • Hjælper du brugte effekter til et nyt liv
  • Bidrager du økonomisk til KFUM’s Soldatermission
  • Får du gode oplevelser og et stærkt fællesskab

Hvis det er noget for dig, så find kontaktpersonen for din nærmeste genbrugsbutik i listen til højre. 

Genbrugsbutikkerne betjenes udelukkende med frivillige medarbejdere. De får udover at gøre en god gerning selv mange gode oplevelser sammen med de øvrige medarbejdere og kunder.

Vi vil gerne have flere butikker
Vi kigger efter nye butikker, så hvis du har kendskab til et velegnet lokale, eller kunne du være interesseret i at hjælpe med at åbne en butik, hører vi gerne fra dig. Kontakt genbrugskonsulent Søren Andersen på tlf. 2145 0513 eller KFUM’s Soldatermissions landskontor på tlf. 3312 4042 eller mail: info@kfums-soldatermission.dk.