Velkommen til

KFUM’s Soldaterhjem i Fredericia

I Fredericia ligger KFUM´s Soldaterhjem ca. 100 meter længere nede ad vejen end Føringsstøtteregimentets kaserne. Vi er de værnepligtiges ”fritidshjem”, hvor også fastansat personel er meget velkommen i en hyggelig og favnende atmosfære.

Desuden har vi SoldaterRekreation, hvor gode rummelige og hyggelige værelser giver plads til fire veteraner, som har brug for et pusterum fra hverdagen. Lejlighederne er indflytningsklare. Kontakt gerne soldaterhjemmet for at høre mere. Læs mere om veteranarbejde her og læs mere om SoldaterRekreation i Fredericia. Det er også vores ønske at støtte op om familier og pårørende til veteraner.

Mødelokaler

Vi tilbyder også lokaler og forplejning til militært relaterede formål.

Vi valgte at holde velkomstfest for hele det nye hold værnepligtige på en gang. Det betød at hele festen flyttede udenfor, for at man kunne overholde pladskravene. Det ville være svært at gennemføre festerne delingsvis. Den hyggelige konkurrence imellem delingerne gør noget særligt synes jeg.

Citat fra Bruno, tidligere Soldaterhjemsleder

SoldaterRekreation i Fredericia

Siden 2012 har vi haft plads til at fire veteraner kan bo på KFUMs SoldaterRekreation i Fredericia, der ligger sammen med soldaterhjemmet. Her tilbyder vi et midlertidigt hjem for veteraner med et større eller mindre behov for hjælp og støtte i hverdagen. Et hjem med fred og ro og i trygge omgivelser med andre i samme båd. Vi samarbejder tæt med kasernens socialrådgivere for at give veteranerne de bedst mulige forudsætninger for at komme videre i livet.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen

Merry Maagaard
Soldaterhjemsleder i Fredericia

Nyheder og jobs

KFUM’s Soldaterhjem i Fredericia

Adresse

Treldevej 99
7000 Fredericia

Kontakt

Telefon: 7592 0440
E-mail: fredericia@kfums-soldaterhjem.dk

E-mail rekreation: sr.fredericia@kfums-soldaterhjem.dk
Facebook: facebook.com/kfums.fredericia

Kontrolrapport for soldaterhjemmet (ovenfor).
Kontrolrapport for kantinevognen (ovenfor).

Åbningstider

Mandag11.00 – 22.00
Tirsdag11.00 – 22.00
Onsdag11.00 – 22.00
Torsdag11.00 – 22.00
Fredag11.00 – 22.00
LørdagLukket
Søndag17.00 – 22.00
Dagens ret er klar fra kl. 17.00 til 19.30 – også som take away.