Velkommen til

KFUM’s Soldaterhjem ved Almegårds Kaserne

Soldaterhjemmet, der ligger lige overfor hovedvagten til Almegårds Kaserne, som huserer en underafdeling af gardehusarregimentet, er åbent alle ugens 7 dage, hvilket mange at Soldaterne er glade for, da der er længere rejsetid for de fleste, hvis de ønsker at tage hjem en weekend. Derfor oplever soldaterhjemmet en stabil søgning af mange trofaste soldater.

Vi har et hjem, som er til for soldaterne og som er baseret på det kristne grundfundament. Det ønsker vi udstråles i vores adfærd og opførelse over for hinanden og i gennem vores andagt og temaaftner hvor der også vil blive sagt et par ord, man kan reflektere over – det er helt og aldeles frivilligt at deltage, og der et intet krav at være kristen for at komme på hjemmet. Vi forsøger at imødekomme de soldater der kommer på hjemmet gennem ønsker til forbedringer og ting der er med til at skabe hjemlig og hyggelig atmosfære. Der er mulighed for at spille pool, bordtennis, at vælge film fra vores store udvalg af film, spille PlayStation og brætspil, læse tegneserie og avisen og købe div. udvalg af grillmad og sandwichs og dagens ret som varierer hver dag.

Vores hjem ligger fantastisk i forhold til natur, skov, strand og byen og giver mulighed for at nyde den bornholmske natur og de skønne klipper og strand.

Soldaterhjemsleder Lars

Velkommen til Almegaard

Lars Lund
Soldaterhjemsleder

Udvalgte nyheder

KFUM’s Soldaterhjem i Almegård

Adresse

Almegårdsvej 3B
3700 Rønne

Kontakt

Telefon: 21 34 84 83
E-mail: almegaard@kfums-soldaterhjem.dk
Facebook: facebook.com/KfumsSoldaterhjemAlmegaard

Åbningstider

Mandag15.00 – 22.00
Tirsdag15.00 – 22.00
Onsdag15.00 – 22.00
Torsdag15.00 – 22.00
Fredag15.00 – 22.00
Lørdag15.00 – 22.00
Søndag18.00 – 22.30