Velkommen til

KFUM’s Soldaterhjem i Varde

På KFUM’s Soldaterhjem i Varde vil vi gerne være et hjem for soldaterne. Vi laver mange forskellige aktiviteter hen over ugen, såsom lagkagebanko, FIFA turneringer, spille/hygge aftner, og så ser vi landskampe på storskærm og film i vores egen lille hjemme biograf.

Hver aften holder vi en lille andagt, det kan fx være en sang, et stykke musik, et videoklip eller noget helt andet. Alt sammen for at dele det kristne budskab. Det er altid valgfrit at deltage i andagten på KFUM’s Soldaterhjem.

Ellers vil vi gerne, at soldaterhjemmet er et åbent sted, hyggeligt og et trygt sted at være. Vi vil gerne giver rum for en lur, spille med vennerne, en snak med en kuf- medarbejder eller noget helt andet. 

Og så en af de vigtige – kuf-vognen – den er vi ude på skydebanen med alt det, vi kan komme til, og hvor skaber det megen glæde, når vi kommer frem, både ved de værnepligtige og befalingsmændene.

Vi har også SoldaterRekreation i forbindelse med soldaterhjemmet. Læs mere her

KFUM’s Soldaterhjem i Varde har soldater fra Hærens Efterretningscenter (HEC) og Hærens Sergentskole (HSGS).

Praktisk

I åbningstiden er der gratis kaffe og te. 

Vi forbeholder os ret til ændringer afhængigt af belægningen.

”Det er godt at komme herhen og blive mødt med et smil. Mellem medarbejderne er der en ret god stemning, og det smitter selvfølgelig”  

Citat fra soldaten Emma i Varde

SoldaterRekreation i Varde

I Varde kan vi tilbyde et-værelses lejligheder til veteraner. Vi har syv små lejligheder, der er blevet indviet i april 2016. Konceptet er KFUM’s SoldaterRekreation: Midlertidige boliger til tidligere udsendte. Her tilbyder vi et midlertidigt hjem for veteraner med et større eller mindre behov for hjælp og støtte i hverdagen. Et hjem med fred og ro og i trygge omgivelser med andre i samme båd. Vi samarbejder tæt med kasernens socialrådgivere for at give veteranerne de bedst mulige forudsætninger for at komme videre i livet.

Velkommen til KFUM’s Soldaterhjem i Varde

Erik Hein
Soldaterhjemsleder

Udvalgte nyheder

KFUM’s Soldaterhjem i Varde

Adresse

Hjertingvej 70
6800 Varde

Kontakt

Telefon: 75 22 52 53
E-mail: varde@kfums-soldaterhjem.dk
Facebook: facebook.com/vardesoldaterhjem

Vil du i kontakt med SoldaterRekreationen så ring til Erik Hein på nummeret herover eller skriv til sr.varde@kfums-soldaterhjem.dk

Hotlinetelefon for veteraner i Varde: 7994 7611

Åbningstider

Mandag10.00 – 22.00
Tirsdag10.00 – 22.00
Onsdag10.00 – 22.00
Torsdag10.00 – 22.00
SøndagMidlertidig lukket
Køkkenet åbner kl. 15.30. Grillen er åben til kl. 21.00.