Velkommen til

KFUM’s Soldaterhjem i Holstebro

100 meter fra JDR´s hovedvagt ligger Danmarks bedste soldaterhjem (i hvert fald hvis vi selv skal sige det).

To gange årligt modtager vi 250-300 nye værnepligtige fra kasernen, og derefter følger fire måneder, hvor vi gør alt, hvad vi kan for at de skal føle sig hjemme hos os.

Vi har også SoldaterRekreation i forbindelse med soldaterhjemmet. Læs mere om det her

Dagsrytmen ser omtrent sådan ud

14:30Soldaterhjemmet åbner
17:00 – 20.00Mulighed for at købe dagens ret
19:45Aftensang
22:00Soldaterhjemmet lukket

Aktiviteter

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter såsom pool, bordtennis, bordfodbold, gamer-computere, brætspil, og ikke mindst vores egen biograf.

Det er gratis at komme på soldaterhjemmet og bruge vores faciliteter. Vi ønsker nemlig at alle har mulighed for at være en del af fællesskabet også selvom pengene er små.

Dagens ret

I butikken er der mulighed for at købe dagens ret, der er lavet af en mand, som selv har stor kærlighed til god mad – og når man køber dagens ret er det altid under konceptet ”alt du kan spise.” Skulle der oven på den smøre stadig være lyst til grillmad, så er der selvfølgelig også mulighed for det.

Se menuen på Facebook

Aftensang

Hver aften kl. 19.45 holder vi aftensang, hvor gæsterne får lidt at reflektere over og mulighed for at tænde et lys for det, som fylder. Der vil altid være mulighed for at få en snak med en af de ansatte, hvis der er brug for lyttende øre.

SoldaterRekreation i Holstebro

Siden 2012 har vi haft plads til at fire veteraner kan bo på KFUM’s SoldaterRekreation i Holstebro, der ligger lige ved siden af soldaterhjemmer. Her tilbyder vi tilbyder et midlertidigt hjem for veteraner med et større eller mindre behov for hjælp og støtte i hverdagen. Et hjem med fred og ro og i trygge omgivelser med andre i samme båd. Vi samarbejder tæt med kasernens socialrådgivere for at give veteranerne de bedst mulige forudsætninger for at komme videre i livet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Troels og Natalie Moesgaard
Soldaterhjemsledere i Holstebro

Nyheder og jobs

KFUM’s Soldaterhjem i Holstebro

Adresse

Suensonsvej 36E
7500 Holstebro

Kontakt

Telefon: 2445 8344
E-mail: holstebro@kfums-soldaterhjem.dk
Facebook: facebook.com/kuffenholstebro

Åbningstider

Mandag14.30 – 22.00
Tirsdag14.30 – 22.00
Onsdag14.30 – 22.00
Torsdag14.30 – 22.00
FredagLukket
LørdagLukket
Søndag17.30 – 22.00