Velkommen til

KFUM’s Soldaterhjem i Holstebro

KFUM Soldaterhjem er soldatens andet hjem. Det er her de værnepligtige, tjenestegørende og veteraner kan komme efter endt arbejdsdag og koble af og mødes med kollegaer og venner. Vi har åben for alle uanset rang, køn, tro eller etnisk baggrund.

Soldaterhjemmet ligger blot 100 meter fra JDR´s hovedvagt.

Vi gør alt hvad vi kan for at have et indbydende og nutidigt soldaterhjem, så vi er soldaternes foretrukne sted. Vores målgruppe er unge værnepligtige mellem 18 og 25, så det er vigtigt at ramme deres ønsker og behov. Vi er alternativet til at sidde alene på sin stue i hverdagen og modstykket til at gå i byen på en torsdag aften. På soldaterhjemmet er alle lige uanset rang på kasernen og betragtes derfor som et “helle” for mange.

Vi har også SoldaterRekreation i forbindelse med soldaterhjemmet. Læs mere om det her

Dagsrytmen ser omtrent sådan ud

14:30Soldaterhjemmet åbner
17:00 – 20.00Mulighed for at købe dagens ret
19:45Aftensang
22:00Soldaterhjemmet lukket

Aktiviteter

Stedet er gratis at benytte, dog med mulighed for at tilkøbe aftensmad, kage og et bredt udvalg af grej. Vi har blandt andet pool, bordfodbold, diverse computerspil, brætspil og så vores biograf Biografen er indrettet med sofaer så der er muligt at “slumre” til en film eller netflix, men bruges også til fremvisning af store fodboldkampe mm.

Dagens ret

Fra kl. 17 – 20 kan der købes dagens ret, som er lavet af en mand, som selv har stor kærlighed til god mad – og når man køber dagens ret er det altid under konceptet ”alt du kan spise.” Salatbar og dessert er altid en del af menuen. Ved at sende en sms til 26252565 kan man tilmelde sig vores sms-service og dagligt få tilsendt informationer om menuen.

Se menuen på Facebook

Aftensang

Hver aften kl. 19.45 holder vi aftensang, hvor gæsterne får lidt at reflektere over og mulighed for at tænde et lys for det, som fylder. Der vil altid være mulighed for at få en snak med en af de ansatte, hvis der er brug for lyttende øre.

SoldaterRekreation i Holstebro

Siden 2012 har vi haft plads til at fire veteraner kan bo på KFUM’s SoldaterRekreation i Holstebro, der ligger lige ved siden af soldaterhjemmer. Her tilbyder vi tilbyder et midlertidigt hjem for veteraner med et større eller mindre behov for hjælp og støtte i hverdagen. Et hjem med fred og ro og i trygge omgivelser med andre i samme båd. Vi samarbejder tæt med kasernens socialrådgivere for at give veteranerne de bedst mulige forudsætninger for at komme videre i livet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Troels og Natalie Moesgaard
Soldaterhjemsledere i Holstebro

Nyheder og jobs

KFUM’s Soldaterhjem i Holstebro

Adresse

Suensonsvej 36E
7500 Holstebro

Kontakt

Telefon: 2445 8344
E-mail: holstebro@kfums-soldaterhjem.dk
Facebook: facebook.com/kuffenholstebro

Åbningstider

Mandag14.30 – 22.00
Tirsdag14.30 – 22.00
Onsdag14.30 – 22.00
Torsdag14.30 – 22.00
FredagLukket
LørdagLukket
Søndag17.30 – 22.00