Velkommen til

KFUM’s Soldaterhjem i Karup

KFUM’s Soldaterhjem, Karup – kuffen – har siden 1946 ligget lige overfor hovedvagten på Flyvestation Karup. Soldaterhjemmet er først og fremmest et HJEM, hvor de værnepligtige kan slappe af, drikke kaffe, spille spil, læse avis og bare føle sig hjemme, men bliver også brugt af andre tjenestegørende på flyvestationen.


Mottoet er: “Vi er jo lige her” – og det er vi – og byder alle velkommen. Hver aften holder vi aftensang – og bruger også tid på at snakke om livets store og små begivenheder. Endelig er vi en cafe, hvor vi serverer kaffe/kage, dagens ret og diverse grillmad – så her går ingen sultne i seng.

Vores tilbud
Det er altid gratis kaffe på kanden for alle med militært Id-kort og vi sælger slik og is og kage – så man kan altid få lidt godt at styrke sig på.
Vi har dagens aviser klar, poolbordet er klart, vi har PS 4, og kan du ikke li’ hvad du ser i det ene fjernsyn, kan du tænde det andet..
Vi sælger forskelligt grej – fra sporks og foldekopper, over handsker og huer til jakker og bukser. Varerne er primært fra IMF-Wear og Army-Wear, men vi har også varer fra Tasmanian Tiger, 5-11 og CamelBak.


Vi kører også ud
Vi har en kantinevogn som vi kører rundt med når vores menige er på skydebanerne, men vi betjener også andre brugere af skydebanerne – sergentelever, gæster fra andre kaserner, officerer af reserven og mange flere. Husk at ringe i god tid (97101065) hvis I gerne vil have besøg af os på skydebanen – vi ved kun hvornår de menige er der!

Omgivelserne
Kølvrå er den by, som soldaterhjemmet ligger i. Kølvrå ligger ca. 2 km syd for Karup by, og har gode busforbindelser til såvel Viborg som Herning.
Er du tidligere soldat fra Karup, er du medlem af Soldatervennerne, er du bare sulten eller nysgerrig – så kom ind og kig til os og få en snak om gamle dage eller nuværende aktiviteter. Vi serverer også gerne mad for grupper der er på udflugt/tur – ring gerne i god tid for en snak om mulighederne.

Soldaterhjemmet er først og fremmest et HJEM, hvor de værnepligtige kan slappe af, drikke kaffe, spille spil, læse avis og bare føle sig hjemme, men bliver også brugt af andre tjenestegørende på flyvestationen. Mottoet er: “Vi er lige her” – og det er vi – og byder alle velkommen.

Anne

Velkommen til KFUM’s Soldaterhjem i Karup

Anne og Allan Schrøder
Soldaterhjemsledere

Udvalgte nyheder

KFUM’s Soldaterhjem i Karup

Adresse

Herningvej 31, Kølvrå
7470 Karup

Kontakt

Telefon: 97 10 10 65 
E-mail: karup@kfums-soldaterhjem.dk
Facebook: facebook.com/soldaterhjemkarup

Åbningstider

Mandag15.00 – 21.30
Tirsdag15.00 – 21.30
Onsdag15.00 – 21.30
Torsdag15.00 – 21.30
FredagLukket
LørdagLukket
Søndag17.30 – 21.30