Diakon skifter job

Brian Uggerhøj Christensen har været ansat som veteranmedarbejder på soldaterhjemmet i Aalborg siden juli måned 2021. Her er en kort præsentation af den nye veteranmedarbejder.

Brian er 51 år gammel, gift på 22. år og har tre børn – han har tre børn, der bor hjemme. Han bor i dag i Østervrå i Nordjylland, men kommer oprindelig fra Byllerup Bov i Sønderjylland.

I dag er Brian en fast del af den lokale kirke.   Han er opvokset i Luthersk Mission. Brian er uddannet diakon pædagog fra Diakonhøjskolen i Aarhus.

Brians tidligere arbejde var i Frederikshavns Kommunes Socialpsykiatri, hvor han arbejdede med misbrugere, kriminelle, psykisk syge og hjemløse. Teamet tog ud og besøgte eller kontaktede hjemløse på gaden og skaffede dem et sted at bo eller hjalp på anden måde.

Brian glæder sig til at vinde veteranernes tillid og anerkender, at det tager længere tid at skabe relationer, når der er tale om veteraner, der har følt sig snydt eller dårligt behandlet i systemet. Han har selv været soldat i Livgarden og kom i den forbindelse meget på soldaterhjemmet i Høvelte.