Ny administrationschef: Bjørn Baltzer Carlsen

KFUM’s Soldatermission byder velkommen til vores nye administrationschef, der får ansvaret for organisationens økonomi og ejendomme, samt den daglige ledelse af landskontoret.

KFUM’s Soldatermission har fået en ny administrationschef, Bjørn Baltzer Carlsen, der vil spille en vigtig rolle i organisationens fortsatte arbejde med at drive soldaterhjem for danske soldater, veteraner og deres pårørende. Lad os tage et nærmere kig på Bjørns baggrund, erfaringer og visioner for organisationen.

Bjørn Baltzer Carlsen
Familie med base på Fyn

Bjørn, 50 år gammel, bor på Fyn sammen med sin hustru, Anne Lene, som han har været gift med i 29 år. De har tre voksne børn, hvoraf den yngste lige er begyndt på højskole. ”Så nu bliver der stille derhjemme,” fortæller Bjørn med et glimt i øjet. Familien og relationerne til mennesker omkring ham er vigtige for Bjørn, og det afspejler sig også i hans professionelle liv.

En erfaren advokat og organisationsleder

Bjørn er uddannet jurist og advokat. Han har arbejdet de seneste tre år på et privat advokatkontor og tidligere cirka 15 år i organisationsverdenen, heraf seks år som chefjurist i Kristelig Arbejdsgiverforening. Bjørn har det meste af sin erfaring fra værdibårne organisationer, og det var netop den værdibaserede ledelse, der tiltrak ham til KFUM’s Soldatermission. Han glæder sig til et arbejde, der ikke kun er styret af profit, men hvor man møder mennesker i øjenhøjde og har noget på hjerte.

Den nye administrationschef har arbejdsplads på landskontoret på Treldevej 97 i Fredericia, hvor han vil have ansvar for den daglige ledelse.
Tværgående kompetencer og egenskaber

Bjørn beskriver sig selv som kvalitetsbevidst og målrettet, men også diplomatisk. Han vægter både professionel drift og udvikling højt. Han trives i forandringsledelse og har bl.a. undervist i to år, hvilket har udviklet hans pædagogiske evner. Bjørn har også praktisk erfaring med implementering af IT-systemer, hvilket bliver en værdifuld kompetence, da KFUM’s Soldatermission netop står over for en digitaliseringsproces.

Ansvarsområder og visioner

Bjørns primære ansvarsområder som administrationschef inkluderer den daglige ledelse af landskontoret samt håndtering af organisationens ejendomme og økonomi. Dette indebærer blandt andet budgetkontrol, likviditetsstyring, regnskabsaflæggelse, fundraising og lønadministration. En af de første store opgaver, Bjørn glæder sig til, er at lede organisationens digitaliseringsproces. Han er bevidst om, at dette kan kræve meget af medarbejderne og fremhæver derfor sine pædagogiske og diplomatiske evner, så alle kan få en god proces.

Vi er først og fremmest mennesker

Bjørn understreger betydningen af at skabe rum, hvor tillid kan opbygges, i mødet med andre. ”Uanset om vi er kunder, soldater eller kollegaer, er vi først og fremmest mennesker og skal møde hinanden som sådan for at skabe tillid,” fortæller Bjørn og peger på, at hans måde at møde andre mennesker er en af hans største styrker.

Professionalisering

Bjørn peger på, at samfundet og verden omkring os bliver mere kompleks og stiller større krav til det, jurister kalder compliance, altså at man overholder lovgivning og øvrige krav og forventninger til en organisation. Derfor ønsker han også at bidrage til en professionalisering af organisationen, som også kommer til at ligge i digitaliseringsprocessen.

Velkommen til Bjørn!

Vi ønsker Bjørn hjerteligt velkommen som vores nye administrationschef.

”Vi er rigtig glade for, at Bjørn Baltzer Carlsen har sagt ja til jobbet som administrationschef. Han har nogle virkelig gode menneskelige, ledelsesmæssige og faglige kompetencer, som vil bidrage til at styrke KFUM’s Soldatermissions opgave med at skabe kristne hjem for vores soldater og veteraner,” fortæller Per Møller Henriksen, generalsekretær i KFUM’s Soldatermission, om Bjørns ansættelse.

Vi ser frem til at se Bjørn sætte sit præg på organisationen og arbejde sammen om at styrke vores arbejde for de danske soldater og veteraner, både i udlandet og herhjemme.

Find kontaktinformation på Bjørn Baltzer Carlsen her.