Presserum

Hvis du som journalist har brug for udtalelser, information eller billeder, eller på anden måde har et spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Generalsekretær
Per Møller Henriksen, 33 12 40 42 eller 22 29 61 89

Kommunikationsmedarbejder
Helene Kofoed-Pihl, tlf. 40389162 eller mail: helene(a)kfums-soldatermission.dk

Hvis du har brug for at få fat i lederne på de enkelte soldaterhjem, finder du dem i listen over KFUM’s Soldaterhjem.

KFUM’s Soldatermission vil gerne være med til at give medierne et godt og realistisk indblik i hverdagen på vores soldaterhjem. Fortrolighed i forhold til den enkelte soldat kommer i første række, men vi oplever på tæt hold hvad soldaterne kæmper med på andre fronter – både før, under og efter eventuel udsendelse.

Kort om KFUM’s Soldatermission
KFUM’s Soldatermission er en landsdækkende frivillig organisation med cirka 8.000 medlemmer. Se nærmere organisationsbeskrivelse her. KFUM’s Soldaterhjem besøges årligt af cirka 350.000 gæster, og målet er at være noget for den enkelte soldat. KFUM’s Soldatermission er en del af det folkekirkelige arbejde.

KFUM’s Soldatermisson driver 14 KFUM’s Soldaterhjem i Danmark samt i perioder for udsendte danske soldater forskellige steder når et sørre hold danske soldater udsendes i en længere periode. Flere af hjemmene tilbyder SoldaterRekration (Holstebro, Aalborg, Fredericia, Varde og Høvelte). Det er midlertidigt botilbud for hjemvendte soldater.

Veteranbo er et længerevarende botilbud til veteraner, der foreløbig kun findes i Høvelte.

Logo

I KFUM’s Soldatermission bruger vi korslogoet nedenfor. Vi bruger det oftest sammen med navnetræk og slogan for vores “brand” KFUM’s Soldaterhjem. Klik på billedet for stor opløsning til download.

Farver:
(Gråblå som ovenfor) CMYK: 93/15/6/41. RGB: 0/106/143.
Logoet kan også benyttes i hvid (på mørk baggrund) – hent det her.
Eller logoet kan benyttes i sort – hent det her.