Vi søger volontører!

Gør en forskel som volontør på KFUM’s Soldaterhjem

KFUM’s Soldatermission leder efter dedikerede unge, der ønsker at gøre en forskel. På KFUM’s Soldaterhjem bliver soldaterne mødt af et andet hjem, når de er langt væk fra deres eget. Din indsats kan gøre en afgørende forskel ved at skabe hygge, betjene disken, hjælpe i køkkenet, gøre rent og snakke med soldaterne, så de altid føler sig velkomne. Som volontør bliver du en vigtig del af et fællesskab med både andre volontører og soldater.

Dit volontørjob kombinerer elementer fra efterskolelivet og arbejdsmarkedet. Det giver dig mulighed for at lære nye mennesker at kende og opnå værdifuld erfaring.

Fra august 2024 kan du stadig nå at søge en af volontørpladserne på soldaterhjemmene i Skive, Oksbøl, Aalborg og Høvelte.

Skynd dig at sende en ansøgning, hvis du vil nå at få i plads i efteråret 2024!

Til sommer åbnes pladser i hele landet, men du kan allerede nu søge om at reservere en af pladserne.

Læs evt. mere generelt om jobbet.

Hvad laver man som volontør? Hør to tidligere volontører fra Slagelse fortælle om jobbet og vise rundt på soldaterhjemmet.

Næsten som et job i Forsvaret

KFUM’s Soldaterhjem arbejder tæt sammen med Forsvaret både i ind- og udland. Du kommer ikke kun til at bidrage til praktiske opgaver, men bliver også en del af soldaternes fællesskab ved at forstå deres særlige sprog. At være volontør her er mere end blot et job – det er meningsfyldt arbejde. Mellem gulvvask og kaffebrygning kan du engagere dig i samtaler om livet, tro, og alt derimellem.

Udover uformelle samtaler med soldaterne, vil det også være en del af dit ansvar at lede andagter. Volontørjobbet vil ikke blot give dig praktiske færdigheder, men også styrke dig og støtte din videre uddannelse.

Stillingen

Dit volontørjob inkluderer kost og logi samt en konkurrencedygtig løn (Psst! Lønnen steg markant fra januar 2024!). Som volontør deltager du i de fleste aktiviteter på soldaterhjemmet og planlægger din tid sammen med soldaterhjemslederen. Ud over de daglige opgaver som andagter, rengøring og madlavning, bringer vi også kantinevognen, kaldet “Kuf-vognen”, ud til skydebanen eller i øvelsesterrænet med varm kaffe og cocio, snacks eller pølser.

På soldaterhjemmet er man noget for andre. Det gav mig et selvtillidsboost at mærke, at ens arbejde gavnede på den måde.

Emil Vesti Jørgensen, tidligere soldaterhjemvolontør

Flyt hjemmefra – sabbatår

Mange unge søger volontørjob på KFUM’s Soldaterhjem, før de starter på videre uddannelse. Dette kan være din første gang væk hjemmefra, og her får du ikke kun et job, der udvikler dine kompetencer, men også en soldaterhjemsleder, der er dedikeret til at guide og hjælpe dig. Nogle bruger dette job til at udforske kompetencer inden for et interessefelt, før de påbegynder den relevante uddannelse. Andre tager et halvt eller et helt års pause fra studierne – et sabbatår, der giver dig godt kammeratskab og nye fællesskaber med andre unge.

Ledige stillinger

Vi søger volontører til KFUM’s Soldaterhjem i hele landet. Søg jobbet ved at udfylde formularen herunder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chefen eller de lokale soldaterhjemsledere (find kontaktoplysninger her).

Lad os sammen gøre en forskel for danske soldater!

Søg job som volontør her

Søg jobbet som volontør ved at udfylde formularen.

  • DD bindestreg MM bindestreg ÅÅÅÅ
  • DD bindestreg MM bindestreg ÅÅÅÅ
  • Nyhedsbrevet fra KFUM’s Soldatermission udkommer ca. 6 gange årligt. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen.
    https://kfums-soldatermission.dk/wp-content/uploads/2021/01/Ekstern_persondatapolitik_KFUMs_Soldatermission_dec2018.pdf