Helene står i spidsen for kommunikation

Ny kommunikationsmedarbejder med udviklingsbriller og masser af ideer.

Helene Kofoed-Pihl

Ud af 51 ansøgere, blev Helene Kofoed-Pihl udvalgt som ny deltids kommunikationsmedarbejder med start 1. maj. Helene er 32 år, uddannet cand. mag i religionsvidenskab og samfundsfag og kommer fra et job som marketingskoordinator og projektmedarbejder i en virksomhed i Vamdrup.

På spørgsmålet om hendes interesse i KFUM’s Soldatermission fortæller Helene:

“Soldatermissionen har med sit arbejde fundet en gylden snitflade i samfundet, hvor man kan møde en stor gruppe mennesker med det kristne budskab i både ord og handling. Det er unikt, og det glæder jeg mig meget til at være en del af!”

Tidligere har hun bl.a. arbejdet med friskolelovgivningen og åndsfriheden i Danmark sammen med KPI Akademi, Kristent Pædagogisk Institut. De analytiske arbejdsgange er også noget, hun vil tage med i sit nyt arbejde:

“Som person er jeg visionær og udviklingsorienteret, konstant med et analytisk blik på omgivelserne omkring mig for at søge muligheder for optimering eller effektivisering. Fx vidste jeg for to år siden intet om byggebranchen, men alligevel formåede jeg med en kortvarig projektstilling i en privat virksomhed at udarbejde anbefalinger til virksomhedens strategiske arbejde med håndværkere. Dette udviklingsfokus er noget af det, jeg vil bringe i spil i arbejdet som kommunikationsmedarbejder; at udvikle på koncepterne, som kan gøres til en masse gode historier både internt og eksternt,” fortæller Helene.

Helene er gift med Simon, og de har to børn på hhv. 6 og 4 år. Familien har boet i Fredericia i to år, hvor de også er en del af Sct. Michaelis kirke. Som tilflyttere sætter familien stor pris på at tage på opdagelsesture i den flotte natur i deres nye nærområde, fx ved Trelde Næs eller Hindsgavl. Opdagelsesture bliver også centralt i den første tid af Helenes ansættelse hos KFUM’s Soldatermission, hvor hun skal rundt og besøge alle landets soldaterhjem.

“Jeg glæder mig til at komme rundt og lære de ansatte at kende og forstå nerven og de rytmer, der kendetegner soldaterhjemmene. Kommunikationen med soldaterne er af stor betydning for hver enkelt soldaterhjem, og jeg glæder mig til at kunne samarbejde med soldaterhjemslederne og volontørerne om at udvikle på dette og dele de mange gode historier,” fortæller Helene.

Vi ønsker Helene velkommen til og vi glæder os til, at hun bliver en del af KFUM’s Soldatermission.