Spændende foredrag i Vordingborg i efteråret!

En ny sikkerhedspolitisk situation afspejles i foredrag på KFUM’s Soldaterhjem

På KFUM’s Soldaterhjem i Vordingborg er man gået i gang med en ny foredragssæson, der kombinerer fællesspisning med foredrag om spændende emner.

Hver onsdag kl 17.30 holder soldaterhjemmet fællesspisning for såvel soldater, veteraner og naboer. Den 9. november kommer folketingspolitiker Søren Espersen og taler om den nye sikkerhedspolitiske situation. Verden har forandret sig efter 24. februar 2022, hvor Rusland invaderede Ukraine, men det har sat fokus på Danmarks situation i den internationale politik.

Søren Espersen har haft flere spændende ordførerskaber, der sætter ham på en kort liste over politikere med udenrigsfokus. Han har siddet som udenrigspolitisk-, forsvarspolitisk- ordfører, men har også været kommitteret i hjemmeværnet og haft mange opgaver på Vordingborg Kaserne. Soldaterhjemmet glæder sig til at præsentere foredrag med Søren Espersen med emnet

”Forsvarets forandring i en forandret verden”

Foto: Brogaard.

KFUM´s Soldaterhjem inviterer, som altid om onsdagen, til FÆLLES SPISNING fra KL. 17:30 menuen er denne onsdag den 9. november GULE ÆRTER, og prisen er som sædvanlig kr. 75,-

Tilmelding til fællesspisning på SMS til 2441 3777 tirsdag den 8.

kl. 19:00 vil der være foredrag af Søren Espersen, der vil deltage i spisningen og være til rådighed for en kort passiar inden foredraget. Der vil naturligvis også være mulighed for dialog i forbindelse med foredraget. Prisen er kr. 50,- for foredrag og kaffe m. brød.

Den 30. november kommer Birgitte Kosovic og taler ud fra sin bog om Eric Scavenius og samarbejdspolitikken. Birgitte Kosovic er kendt som forfatter og foredragsholder, og som halvt serber også en del af den kulturpolitiske debat. Som noget nyt er der er udvidet samarbejde mellem KFUM’s Soldaterhjem, Vordingborg Bibliotek og sct Georgs gildet i Vordingborg om dette arrangement. Ligesom ved foredraget med Søren Espersen er der fællesspisning kl 17.30 inden foredraget kl 19. Ligeledes koster foredraget 50 kr.