Kan KFUM´s Soldatermission hjælpe i Ukraine?

Der er en ny og vigtig opgave i at hjælpe YMCA i Ukraine med at etablere et soldater- og veteranarbejde. I Danmark har vi viden, erfaringer og et kristent grundlag, der kan gøre en stor forskel.

Soldatervennen – ny udgivelse februar 2024

KFUM’s Soldatermission har sagt ja til nye opgaver. Men ligesom bladets indhold er genkendeligt trods nyt layout, er de nye opgaver også genkendelige. Find temanummeret “Nye opgaver” i din postkasse eller lige her.

KFUM’s Beredskabshjem indviet i Herning

Den 8. februar 2024 markerede en festdag i KFUM’s Soldatermissions historie, da det første KFUM’s Beredskabshjem åbnede ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland i Herning.

Soldaterhjem åbnet på Flyvestation Skrydstrup

KFUM’s Soldaterhjem på Flyvestation Skrydstrup er for både danske og udenlandske soldater. Det blev officielt indviet den 16. januar 2024.

Vi søger volontører!

Gør en forskel som volontør på KFUM’s Soldaterhjem KFUM’s Soldatermission leder efter dedikerede unge, der ønsker at gøre en forskel. På KFUM’s Soldaterhjem bliver soldaterne mødt af et andet hjem,…

Lodseddelsalget er skudt i gang

KFUM’s Soldatermissions store landslotteri løber fra 15. januar til 14. marts 2024. Køb din lodseddel i dag eller vær med i salget til støtte for arbejdet på KFUM’s Soldaterhjem.

Til nytårskur: Tak for Deres store indsats for Danmark!

Formand for KFUM’s Soldatermission, Ole Rasmussen, fik i år mulighed for at udtrykke sin taknemmelighed over for H.M. Dronning Margrethe II ved nytårskuren. Han var inviteret som repræsentant for KFUM’s Soldatermission, fordi vi har H.K.H. Kronprinsesse Mary som protektor.

Generalsekretær modtager fornem anerkendelse fra Forsvarsministeren

KFUM’s Soldatermissions frontfigur, Per Møller Henriksen, hædres med Forsvarsministerens Medalje for 45 års indsats for soldater og veteraner.

Soldatervennen – ny udgivelse november 2023

I det nyeste blad går vi ind til kernen af arbejdet på KFUM’s Soldaterhjem ud fra temaet: Soldatens fristed.

Selvom pladsen er sparsom, er hjerterummet altid stort

Et hjem væk fra hjemmet: En soldaterhjemsleders oplevelser med at skabe et hjem for danske udstationerede tropper i Letland

25 år med soldaterhjem ved internationale missioner

Læs om udviklingen med KFUM’s Soldaterhjem ved de danske udsendelser siden 1998.

Forsvarsminister hylder jubilæum ved årsmøde 2023

Se glimt fra årsmødet, der fejrede 25-års jubilæet for KFUM’s Soldaterhjem ved de internationale missioner og samledes om fællesskab og glæde ved arbejdet for soldater, veteraner og deres pårørende.

Flotte nye rammer i Fredericia

Graffitikunst og Fællesskab: KFUM’s Soldaterhjem i Fredericia fejrer en imponerende forvandling med et betagende vægmaleri og nye rammer.

Flagdagen: En hyldest til Danmarks udsendte

KFUM’s Soldatermission hædrer danske udsendte soldater og veteraner ved Flagdagen 2023 med deltagelse i hele landet.

Soldaterhjemmet i Haderslev: 100-års jubilæum

100 år med op- og nedture, men en konstant støtte fra de lokale soldatervenner til at bevare soldaterhjemmet.