Årsmøderejse 2023

Årsmøderejse til Sydsjælland og Møn den 27.-30. september 2023

Forud for KFUM´s Soldatermissions Årsmøde d. 30 september, arrangeres en busrejse til Sydsjælland og Møn i dagene 27.-29. september. Vi skal se skønne steder på Sydsjælland og Møn. Indkvartering sker på Kursuscenter Emmaus, Haslev.

Se program og praktiske oplysninger herunder.

Tilmelding senest d. 10 august til info@kfums-soldatermission.dk.

Program
Onsdag d. 27. september

Opsamling gennem Jylland på vej mod Sjælland. Vi holder frokostpause på soldaterhjemmet i Fredericia (sandwich kan bestilles), inden vi fortsætter mod Holmegaard Værk, hvor vi får en guidet rundvisning. Videre herfra til vores indkvarteringssted. Aftenen byder på hyggeligt samvær og orientering om, hvad der sker på Kursuscenter Emmaus. Vi slutter med aftenandagt og aftenkaffe.

Soldaterhjemmet Fredericia
Torsdag d. 28. september

Efter morgenmaden afgang mod Vordingborg Kirke, hvor vi holder morgenandagt. Herefter går vi den lille tur til Borgmuseet Vordingborg, hvor vi får en kort intro til stedet. Mulighed for selv at kigge lidt rundt inden vi fortsætter til KFUM´s Soldaterhjem i Vordingborg, hvor vi spiser frokost. Efter frokost fortsætter vi mod Stevns. Vi får en guidet tur på Koldkrigsmuseet Stevns. Husk en varm trøje, da det er en underjordisk rundvisning. Ruten er på ca. 3 km. Herefter fortsætter vi og vender retur til Haslev, hvor vi nyder middagen. Aftenen byder på besøg af Thea Bräuner-Møller, som vil fortælle om det at være udsendt for KFUM´s Soldatermission til soldaterhjem i udlandet. Vi slutter med andagt og aftenkaffe.

Fredag d. 29. september

Via Dronning Alexandrines Bro drager vi mod Kelby Kirke, hvor dagens lokale guide, soldaterhjemsleder i Vordingborg Helle Frimann Hansen, holder morgenandagt.
Turen fortsætter til Møns Klint, hvor der bliver lejlighed til at gå rundt og nyde den storslåede natur. Ved Møns Klint er der forskellige muligheder:
1. Du kan enten tage turen ned af de 410 trin (tid ca 45 min/ 1 time).
2. Gå lidt opad – og nyde udsigten.
3. Er du mere til en lille travetur, kan du for egen regning tage et kig i Geocentret.
De medbragte madpakker nydes enten ved Møns Klint eller i parken ved Liselund park inden, vi fortsætter turen og ser den flotte natur. Vi fortsætter retur til Emmaus via Bogø og Farøbroen. Kl. 19. Festmiddag og aftenprogram sammen med bestyrelsen for KFUM´s Soldatermission. Aftenen byder på sangaften ved højskolelære Arne Andreasen. Andagt og aftenkaffe.

Lørdag d. 30. september

Efter morgenmaden afgang fra Kursuscenter Emmaus. Vi tilslutter os årsmødeprogrammet (særskilt program), som begynder med gudstjeneste i Sankt Mikkels Kirke, Slagelse.
Hjemturen: Afgang fra Slagelse ca. kl. 22.30 via Storebælt mod Fyn og Jylland.

Indkvartering på Kursuscenter Emmaus, den tidligere Haslev Udvidede Højskole, der i dag også fungerer som galleri med kristen samtidskunst.
Praktiske oplysninger

Dato: 27.-30.september 2023
Pris pr. person: kr. 4.695,-
– Tillæg for køresygeplads række. 2-4.
Indkvartering: Enkeltværelser / delt dobbeltværelse
Pension: 3 x morgenmad, 3 x frokost og 4 x middag.
– Frokost på KFUM´s Soldaterhjem i Fredericia (sandwich) på udrejsedag kan bestilles: kr. 50,- pr. pers.
Prisen inkl.: Bustransport tur/retur, broafgifter tur/retur, tre overnatninger, fuld forplejning fra onsdag aften til lørdag aften. Udflugter inkl. entreer. Kaffe i bussen.
– Prisen inkl. ikke drikkevarer samt forplejning på ud- og hjemrejse.
Depositum: kr. 1.500,- pr. pers. Opkræves i forbindelse med tilmelding
Tilmelding: Senest 10. august 2023 til info@kfums-soldatermission.dk
Transport: Bus
Opsamlingsrute: Holstebro, Herning, Vejle og Fredericia
Busselskab: Venø busser, chauffør Johannes Jespersen
Teknisk arrangør: Venø Busser
Rejseledere: Merete Henriksen, Fredericia og Birthe Mikkelsen,
Hobro

Der tages forbehold for ændringer i programmet.
Rejsen gennemføres ved 40 deltagere. (max 50 pers).

Klik herunder for at downloade program og praktiske oplysninger.