Jubilæum på KFUM’s Soldaterhjem i Oksbøl!

Gennem de sidste 20 år har Kjeld været fast inventar på Soldaterhjemmet i Oksbøl og i 40 år har han været soldaterhjemsleder. På grund af corona er Kjelds 40 års jubilæumsfest blevet udskudt fra sidste år til 27. august 2021. Her kan vi også fejre at Kjeld Nørgaard Christensen fylder 65 år i september.

Det vil vi gerne fejre ved en reception på KFUM’s Soldaterhjem i Oksbøl fredag den 27 august 2021 kl. 12.00 til 16.00

Mange soldater kender soldaterhjemmet i Oksbøl fordi der bliver holdt store militære øvelser på terrænet ved Oksbøl Kaserne. Da coronaen forhindrede et åbent soldaterhjem tog Kjeld konsekvensen og kørte ud i øvelsesterrænet for at møde soldaterne med en sang og en kop kaffe, næsten som han plejer at gøre på soldaterhjemmet når de nye rekrutter starter. ”Vi er meget taknemlige for Kjelds engagement og hans ønske om at ”være der hvor soldaterne er”, som er en del af vores formål” beretter Per Møller Henriksen, Generalsekretær for KFUM’s Soldatermission. Kjeld er omdrejningspunktet på et af landets største soldaterhjem og har ud over en voksen assistent, normalt 5 unge ansat til at hjælpe. ”Det bliver dejligt endelig at kunne gennemføre receptionen. Det eneste problem er at vi lige nu mangler nogle ungemedarbejdere” smiler Kjeld og fortsætter stolt ”Vi får sådan nogle gode tilbagemeldinger både fra soldaterne og fra de unge, der har boet her i en periode. Det betyder virkelig noget for dem.”

Vi fejrer Kjeld ved en reception på KFUM’s Soldaterhjem i Oksbøl fredag den 27 august 2021 kl. 12.00 til 16.00
Tilmelding til reception@kfums-soldatermission.dk eller til Jette på tlf. 7620 4483, da det foregår på Oksbøl Kasernes område.