Kronprinsesse Mary 50 år!

Tillykke med dagen til Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary i anledning af 50årsdagen!

I denne tid kommer mange med deres lykønskninger i anledning af Hendes kongelige Højhed Kronprinsesse Marys 50års fødselsdag. Vi i KFUM’s Soldatermission ønsker ligeledes HKH Mary stort tillykke med dagen! Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke hende og lykønske KFUM’s Soldatermission med, at Kronprinsessen for ganske nylig har sagt ja til fortsat at være Soldatermissionens protektor. Den nye protektion går helt frem til 2027. Det siger vi mange tak for.

For KFUM’s Soldatermission betyder det meget at have Hendes kongelige Højheds bevågenhed. For soldaterhjemmet i Høvelte har det konkret betydet, at der har været særlig opmærksomhed omkring åbningen af SoldaterRekreation, Veteranbo og andre arrangementer, hvor hun har valgt at deltage. Det kræver selvfølgelig særlig håndtering af journalister og den slags, men først og fremmest betyder det, at arrangementet får en anden plads i folks opmærksomhed.

Det officielle logo i anledning af kronprinsessens 50års dag. Nederst i artiklen finder du billeder fra forskellige besøg på soldaterhjem

Opmærksomhed er noget Kronprinsessen er kendt for. Ikke den opmærksomhed hun naturligt får ved at være kongelig, men nærmere den opmærksomhed hun giver. Det gælder hendes optræden ved officielle arrangementer, hvor folk fortæller om det varme blik og følelsen af sympati, der følger med Hendes kongelige Højheds håndtryk. De beretter om ægte interesse, når man til et militært jubilæum sidder ved et klapbord med en kop kaffe, og Kronprinsessen i hjemmeværnsuniform spørger til oplevelser og synspunkter. Ikke en påtaget, men en ægte interesse for mennesker som hun møder, går igen i Kronprinsessens mange sociale projekter. Hendes arbejde mod mobning, interessen for arbejdet med veteraner eller andre udsatte grupper beretter alle om Hendes kongelige Højhed Kronprinsesse Marys sociale engagement. Når Mary vælger at forny sin position som protektor for KFUM’s Soldatermission, er det ganske givet også et udslag af det omtalte engagement. Samtidig beriger hun KFUM’s Soldatermission med sin bevågenhed, engagement og den opmærksomhed hun følges af. Vi siger Hendes kongelige Højhed, Kronprinsesse Mary, mange tak.

Kronprinsessen klipper den røde snor ved soldaterhjemmet i Høvelte
10.04.2012: Kronprinsesse Mary på besøg på KFUM’s Soldaterhjem i Fredericia
med rundvisning og samtaler med medarbejderne