Nyt bestyrelsesmedlem

Den 1. februar tiltrådte Alexzia Thiyakarajah en stilling som barselsvikar på Soldaterhjemmet i Høvelte. Den nye stilling som Veteranmedarbejder umuliggør at hun fortsætter i bestyrelsen og der er derfor blevet udpeget et nyt medlem. Vi siger tak til Alexzia for hendes arbejde i bestyrelsen og byder hende velkommen i medarbejderstaben i stedet.

Alexzia sad på en af de 3 pladser, der er udpeget af bestyrelsen. Det er for at sikre en bredde i KFUM’s Soldatermissions bestyrelse og det er klart i vedtægterne at der også aldersmæssigt skal være en spredning i bestyrelsesmedlemmerne. Derfor udpeges der mindst et medlem, der er under 35 år gammel.

Bestyrelsen har udpeget Kirstine Hansen, Aarhus, som nyt medlem fra 1. februar 2022 og frem til udgangen af maj 2024. Kirstine er 29 år har tidligere været medarbejder på soldaterhjemmet i Varde og har netop afsluttet sin kandidatuddannelse i Aarhus. “Jeg er uddannet medicinalkemier, så min titel er cand.scient. i medicinalkemi” fortæller Kirstine. I dag arbejder hun som videnskabelig assistent på molekylær biologi og genetik på Aarhus universitet. Vi byder Kirstine Hansen velkommen i bestyrelsen.