Musik og relationer i Høvelte

Stella Meldgaard har været ansat i Høvelte som veteranmedarbejder siden august 2021. Her er en kort præsentation af den nye veteranmedarbejder og hendes erfaringer.

Stella er 47 år (har lige haft fødselsdag) og bor i Allerød. Hun er gift med Lars og har tre store børn.

Stella er aktiv i Allerød Menighedshus og Grønnevang Kirke.

Hun er uddannet cand.mag. i musik og dansk og senere uddannet skolelærer under meritordningen efter arbejde på folkeskole i 15 år.

Stella har arbejdet som lærer i samlet 18 år. De sidste to år har hun arbejdet med flygtninge, både frivilligt og arbejdsmæssigt, da hun var ansat i IKC (internationalt kristent center). Her støttede hun flygtninge, oprettede bibelskole og mange andre ting. Særligt fokus har forfulgte kristne i Pakistan fået. Derudover har hun arbejdet som organistvikar og korleder.

”Det bedste ved mit nye job er Bjarnes gode mad!” smiler Stella, men retter det til at det bedste er, når man oplever en tillid og fortrolighed med veteranerne. ”Når man en tilfældig dag har en dyb snak om tro og verdens skabelse. Det betyder så meget.” Stella fortæller, at hun i arbejdet og gennem sin kristne tro har oplevet det som om nogle mennesker tænker, at ”det du har, det vil jeg også gerne have – den tro og fred vil jeg også gerne eje.” Som i at den tro, ro og sikkerhed i livet, vil jeg også gerne have.