Sommerlejr for veteraner

Sidste år holdt man, med stor succes, sommerlejr for veteraner og deres familier i Nordjylland. Det blev en tid med rekreation og gode samtaler. Samvær med andre, der enten kan rumme de svære stunder eller som simpelthen kender det indefra.

Nordjysk sommerlejr for veteraner og pårørende afholdes fra den 12 Juli til den 16 Juli 2021. Er du veteran, og har du lyst til en miniferie i Nordjylland sammen med din familie, så se her.

KFUMs Orlogshjem i Frederikshavn, Veteranstøtten, Veteran Oasen og Operators hockey klub, samarbejder om at afholde sommerlejr 12/7-16/7-2021 for veteraner og familie. Igen i år afholdes sommerlejren på Himmerlandsfondens kursuscenter, Tranum strand, Strandvejen 83, 9460 Brovst. Vi sørger for kost og logi, du skal blot selv dække rejseudgifterne. Skal du benytte offentlig transport, vil der være mulighed for afhentning på Aalborg banegård. Program 12 Juli: Ankomst, indkvartering, hygge og afslapning. 13 Juli: Aktiviteter på og omkring kursuscenteret. 14 juli : Udflugt. 15 juli : Aktiviteter på og omkring kursuscenteret. 16 juli : Hjemrejse dag.

Hvis du/i har lyst til at deltage skal du/i sende en mail til Nordjysksommerlejr@kfums-soldaterhjem.dk senest d. 11 maj 2021. Mailen skal indeholde følgende: – antal personer (angiv alder på deltagerne) – en kort beskrivelse af hvorfor det lige er dig og din familie der skal deltage (bruges i tilfælde af at vi er nødt til at prioritere mellem ansøger) -behov for afhentning på banegården -behov for støtte i forbindelse med fysiske begrænsninger/handicap Ved flere ansøgere end pladser vil styregruppen prioritere blandt ansøgerne. Tilbage svar senest den 1 juni 2021. VIGTIGT. Pga Corona kan der være forskellige ændringer, vi følger op på gældende regler løbende