Trofast lodseddelkøber vinder bil

Trofast lodseddelkøber vinder bil
Det hjælper at have tålmodighed og være stabil. Det erfarede Anna og Michael Bonnen Breum fra Haderslev, der hvert eneste år gennem 40 år har købt lodsedler fra KFUM’s Soldatermission. I år var året, hvor de løb med hovedgevinsten: en kardemommegrøn Toyota Aygo X.

Det hjælper at have tålmodighed og være stabil. Det erfarede Anna og Michael Bonnen Breum fra Haderslev, der hvert eneste år gennem 40 år har købt lodsedler fra KFUM’s Soldatermission. I år var året, hvor de løb med hovedgevinsten: en kardemommegrøn Toyota Aygo X.

Den lokale soldaterhjemsleder i Haderslev Anne Dorthe Bøjgaard Nielsen stod klar, da vinderen af bilen trådte ind af døren hos bilforhandleren, for at afhente hovedgevinsten i Soldatermissionens Lodseddel-lotteri

”Det er fedt”, udbryder Anna og Michael, da vi mødes hos Bil og Co. i Haderslev sammen med soldaterhjemsleder Anne Dorthe Bøjgaard Nielsen og erhvervsrådgiver Anders Clausen fra Toyota Bil og Co. i Haderslev. Sidstnævnte overrækker nøglerne sammen med en stor kurv chokolade og vin.

Hvilken farve vil du have

”Vi har aldrig vundet noget i Soldatermissionen – og heller ikke noget andre steder i den her stil”, fortæller Michael, der aftjente sin værnepligt på flyvestation Skrydstrup og siden i Karup.

”Der var nogen i Karup, der havde fået hjemve og gerne ville bytte. Så røg jeg til Karup de sidste 7 af 10 måneder. Det er mit held, for ellers havde jeg aldrig vundet en bil”, udbryder han.

I 40 år har KFUM’s Soldaterhjem i Kølvrå sendt 5 lodsedler til Haderslev, som Michael kunne sælge, selv beholde og bestille flere af.

”I starten delte jeg ud til venner og familier, men jeg har aldrig hørt om nogen, der har vundet noget. De seneste år har jeg valgt at beholde dem selv. Flere gange var jeg kommet til at glemme dem, og så skyndte jeg mig at smide dem ud, når de var udløbet, for jeg ville ikke vide, om jeg havde vundet”, fortæller han.

Det gik anderledes i år.

”Jeg var lige kommet hjem fra arbejde, og min bedre halvdel sagde til mig, at jeg skulle huske at tjekke lodsedlerne. ”Hvad vil du gerne vinde”, spurgte jeg hende. ”BILEN selvfølgelig”, svarede hun kækt. To minutter efter havde jeg tjekket og kunne nu spørge Anna: ”Hvilken farve vil du have den i”? Så måtte vi lige dobbelttjekke, at numrene var de rigtige. Det var de, og så kørte vi til Fredericia for at aflevere lodsedlen, så den ikke forsvandt. Der blev vi fejret med lune muffins og kaffe på Soldaterhjemmet”, beretter den heldige vinder.

Erhvervsrådgiver Anders Clausen fra Toyota Bil og Co. overrækker nøglerne til den kardemommegrønne Aygo X til Anna og Michael Bonnen Breum i Haderslev.

Fortsætter med at købe

I garagen står indtil i dag en 14 år gammel Berlingo benzinbil, der har kostet alt for meget og kun kører 10 km på literen.

”Jeg kommer selvfølgelig til at savne, at man lige kan glide ind på sædet ved skydedøren i Berlingoen. Men jeg kommer til at spare over 5000 kr. i ejerafgift om året og har kun den halve udgift til benzin. Så det har vi også vundet! Berlingoen har jeg solgt til min egen mekaniker og bytter den i dag ud med den flotte Toyota Aygo X”, fortæller Michael. Familien har valgt at opgradere til næsthøjeste udstyr med automatgear.

Forespurgt om han også vil opgradere til 10 lodsedler næste år, siger Michael Bonnen Breum:

”Vi fortsætter med de 5 lodsedler om året. Det er åbenbart nok”, slutter han med et rimeligt stort smil. Han opfordrer andre til at støtte lodseddelsalget.

”I Karup var jeg meget på soldaterhjemmet i Kølvrå. Der var altid nogen at snakke med, når vi kedede os”. Michael er inviteret tilbage til Kølvrå for at præsentere den nye bil på soldaterhjemmet.

”Det er lidt svært i øjeblikket at give et præcist indblik i, hvor meget lodseddelsalget giver af overskud i år, men sidste år rejste venner af Soldatermissionen omkring 1,1 million, vi håber, det kan overraske,” fortæller sekretær Jette Steffensen fra KFUM’s Soldatermission. En stor tak til alle der bærer med.

Michael får de sidste instrukser fra Anders før bilen kan rulle ud på de danske forårsveje.
Vinder af bil