Veteraner sendes afsted med Dronningens hat

Når DIF Soldaterprojekt Ride4Rehab kommer forbi Varde sendes de ca. 110 personer 25. juni afsted fra KFUM’s Soldaterhjem i Varde med energibomben ”Dronningens hat”.

Der skal produceres kager i stor stil på KFUM’s Soldaterhjem i Varde i de kommende dage. For et stykke tid siden udviklede soldaterhjemsleder Erik Hein sammen med andre kagen, der er blevet betegnet som ”Dronningens hat”. Kagen blev blandt andet serveret for en måned siden ved indvielsen af Varde Bådprojekt.

Kagen “Dronningens hat”.

Ride4Rehab er et ni etaper langt cykelevent, der 24.-25. juni lægger vejen forbi Varde. Formålet er både at give en gruppe af skadede veteraner en unik fysisk oplevelse samtidig med at udbrede kendskabet til Danmarks Idrætsforbunds arbejde for skadede veteraner. I Varde sendes gruppen afsted af borgmester Erik Buhl. Gruppen cykler 24. juni fra Karup til Varde, der er en tur på 102 km. 25. juni går turen 81 km. fra Varde til Skrydstrup. Men før afgangen fra Varde kommer forbi KFUM’s Soldaterhjem og sendes afsted, hvor Dronningens hat skal fylde godt op i cyklisternes energidepoter.

Al indtægt fra kagerne går til hjemløse børn på Grønland, som KFUM’s Soldaterhjem i Varde i forvejen støtter med et slædeprojekt. Udgangspunktet er, at veteraner besidder ressourcer, der kan komme andre til gavn.  

KFUM’s Soldaterhjem i Varde.