Hilsen fra Veterancenteret

I anledning af SoldaterRekreationernes 10 års jubilæum (7. september) har vi fået en masse hilsner fra forskellige samarbejdspartnere. Her kommer en hilsen fra chefen for Veterancenteret.

I 2012 gav I mulighed for at nogle få udsatte veteraner midlertidigt kunne indlogere sig hos jer på soldaterrekreationen i Holstebro. Tilbuddet omfattede et midlertidigt sted at bo i trygge og rekreative rammer, hvor I stod klar på sidelinjen med råd og støtte, mens veteranerne fik plads og hjerterum til igen at samle kræfter til at vende tilbage til en forhåbentligt lidt bedre hverdag.

Foto: Christian Sundsdal

Det var både godt og rigtigt set af jer, at der dengang var et sådan behov på veteranområdet. I de kommende år bredte I konceptet ud, så I i dag tilbyder midlertidigt tag over hovedet til godt og vel 30 udsatte veteraner fordelt på fem steder i landet.
Jeres soldaterrekreationer er et synligt bevis på, at I lykkes med at møde veteranerne i øjenhøjde og har en særlig evne til at tilpasse jer den enkelte veterans behov. Det kan I godt være stolte af.  

Jeg vil på vegne af Veterancentret takke jer for et tæt og velfungerende samarbejde om indsatsen for de danske veteraner – både lokalt og landsdækkende. 

Tillykke med 10-års jubilæet for jeres soldaterrekreationer og tak for jeres altid tilstedeværende medmenneskelighed og ukuelige vilje til at gøre en positiv forskel for især de veteraner, der står et svært sted i deres liv.


– Oberst Søren Andersen, chef for Veterancentret.