KFUM’s Soldatermission ønske jer alle et Godt Nytår!

KFUM’s Soldatermissions generalsekretær Per Møller Henriksen ønsker alle et Godt Nytår.

Ved et årsskifte er det naturligt at se lidt tilbage på det gamle år. Overskriften er TAKNEMMELIGHED. Tak til trofaste ledere og medarbejdere der under vanskelige forhold, har gjort deres for at skabe hjem for vore soldater og veteraner.

Tak til et stærkt bagland som med gaver, arv og frivillig indsats har gjort at vi er kommet forsvarligt gennem året. På trods af stort fald i omsætningen på soldaterhjemmene, er vi klar til at åbne dørene i det nye år.

Tak til Forsvaret og Folketinget som har betænkt KFUM’s Soldatermission med yderligere midler fra 2021 og frem, både til det traditionelle soldaterhjemsarbejde og til styrkelse af veteranarbejde bl.a. med ansættelse af yderlige veteranmedarbejdere.

2021 har også givet store udfordringer for os, såvel som for hele samfundet. Vore soldaterhjem har været tvangslukket i en lang periode og vi har haft vanskelige ved at rekruttere unge medarbejdere. Desuden har mange aktiviteter, der normalt har givet penge til arbejdet været aflyst i 2021 – men heldigvis er det blevet kompenseret med mange private gaver.

Vi ser frem til et nyt år, hvor vi  slå dørene op på vore 14 soldaterhjem i Danmark og at vi igen skal åbne soldaterhjem i Estland. Vi ser også frem til en styrket indsats for vore veteraner og til at videreudvikle arbejde bland veteranfamilier og børn.

Godt nytår!