Vi søger volontører!

KFUM’s Soldatermission søger unge, der vil gøre en forskel. På Soldaterhjemmene har soldaterne deres andet hjem, når de er langt hjemmefra. DU kan hjælpe med at gøre hjemmet hyggeligt, stå bag disken, hjælpe i køkkenet, gøre rent og snakke med soldaterne, så de altid føler sig velkomne. Vi gør en forskel for de danske soldater – både herhjemme og når de er udsendt. Hvis udsendelsen har været hård ved dem, er det ofte også på soldaterhjemmet at veteraner enten bor eller kommer for at snakke. Du bliver en del af et fællesskab med de unge – både volontører og soldater.

Volontørjobbet minder lidt om en kombination af efterskolelivet og arbejdsmarkedet. Du bliver en del af et fællesskab med de unge volontører og soldaterne, der besøger soldaterhjemmene. Det er en unik mulighed for at lære nye mennesker at kende og få en masse erfaring.

Lige nu er der ledige volontørpladser i Oksbøl, Skive, Aalborg, Høvelte i Nordsjælland og Almegaard på Bornholm. Læs evt. mere generelt om jobbet.

Hvad laver man som volontør? Hør to tidligere volontører fra Slagelse fortælle om jobbet og vise rundt på soldaterhjemmet.

Næsten et job i Forsvaret

KFUM’s Soldaterhjem gør en forskel for danske soldater i ind og udland. Derfor er der et nært samarbejde med Forsvaret igennem den lokale kaserne. Soldaterne kommer for at holde fri, men du sætter dig hurtigt ind i soldaternes særlige sprog og bliver en del af det fællesskab også. At være volontør på KFUM’s Soldaterhjem er meget mere end bare et job. De praktiske opgaver fylder selvfølgelig en stor del af dagligdagen. Men det er et meningsfuldt arbejde, fordi man mellem gulvvask og kaffebrygningen kan blive engageret i samtaler med andre unge om stort og småt. Om liv og tro og alt derimellem. Udover de mange uformelle snakke med soldaterne er det også en del af jobbet at holde andagter. Du kan derfor forvente, at du får brugbare kompetencer på KFUM’s Soldaterhjem, som gør dig skarpere og støtter dig i din videre uddannelse. 

Stilling

Jobbet indeholder billig kost og logi samt en god løn. Vores ungemedarbejdere er med i de fleste aktiviteter og du vil derfor planlægge din tid sammen med soldaterhjemslederen. Ud over andagter, gulvvask, madlavning og andet kører vi også ud med kantinevognen kaldet “kufvognen” . Her møder vi soldaterne på skydebanen eller i øvelsesterrænet med en kop varm kaffe, snacks eller pølser.

På soldaterhjemmet er man noget for andre. Det gav mig et selvtillidsboost at mærke, at ens arbejde gavnede på den måde.

Emil Vesti Jørgensen, tidligere soldaterhjemvolontør

Flytte hjemmefra – sabbatår

Typisk søger unge et volontørjob på KFUM’s Soldaterhjem før de påbegynder videre uddannelse. En del flytter hjemmefra første gang på soldaterhjemmet. Her får du nemlig ikke bare et job, der udvikler kompetencer, men også en soldaterhjemsleder, hvis job det er, at guide og hjælpe. Men der er også mange, der bruger jobbet til af afprøve kompetencer indenfor et andet felt, der interesserer dem, inden de begynder på den relevante uddannelse. Andre igen tager et halvt eller et helt års pause fra studierne – et sabatår, der giver godt kammeratskab og nye fællesskaber med andre unge. 

Ledige job

Vi søger volontører til Oksbøl, Skive, Aalborg, Høvelte i Nordsjælland og Almegaard på Bornholm. Søg jobbet ved at udfylde formularen herunder.

Søg job som volontør her

Søg jobbet som volontør ved at udfylde formularen.

  • DD dash MM dash YYYY
  • DD dash MM dash YYYY
  • Nyhedsbrevet fra KFUM’s Soldatermission udkommer ca. 6 gange årligt. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen.
    https://kfums-soldatermission.dk/wp-content/uploads/2021/01/Ekstern_persondatapolitik_KFUMs_Soldatermission_dec2018.pdf