Vi søger volontører!

Efter sommerferien har vi brug for dygtige unge mennesker til at hjælpe med at gøre soldaterhjemmet til en god oplevelse for soldater og værnepligtige.

At være volontør på KFUM’s Soldaterhjem er meget mere end bare et job. De praktiske opgaver fylder selvfølgelig en stor del af dagligdagen. Men det er et meningsfuldt arbejde, fordi man mellem gulvvask og kaffebrygningen kan blive udfordret med soldaternes spidsfindige spørgsmål. Udover de mange uformelle snakke med soldaterne er det også en del af jobbet at holde andagter. Du skal derfor forvente, at du får brugbare kompetencer på KFUM’s Soldaterhjem, som du kan bruge i din videre uddannelse. Jobbet indeholder kost og logi samt en god løn.

Typisk søger unge et volontørjob på KFUM’s Soldaterhjem før de påbegynder videre uddannelse. Men der er også mange, der bruger jobbet til af afprøve sine kompetencer indenfor et andet felt eller som et halvt eller et helt års pause fra studierne. 

Vi søger volontører i Høvelte, Slagelse, Oksbøl, Varde, Holstebro, Skive, Aalborg og på Bornholm (Almegaard). Læs mere generelt om jobbet eller find opslagene under det enkelte soldaterhjem (#volontørjob). Scroll ned for at søge jobbet.

Søg job som volontør her

  • DD dash MM dash YYYY
  • DD dash MM dash YYYY
  • Nyhedsbrevet fra KFUM's Soldatermission udkommer ca. 6 gange årligt. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen.